زهرا نادری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اقتصاد خانواده به معنای چگونگی ساماندهی و مدیریت منابع خانه است، اظهار داشت: زنان به عنوان یکی از دو رکن اساسی خانواده در این سازماندهی و مدیریت، نقش اساسی را ایفا ميکند.
وی ادامه داد: جایگاه مادری و همسری عمده منابع مصرف را به زن ميسپارد و انتظار ميرود که او بتواند با سازماندهی و مدیریت صحیح بین درآمد و مصرف، تعادل برقرار کند و با برنامهریزی و اجرای صحیح در رشد و توسعه اقتصاد خانواده نقش مؤثر ایفا كند.
وی اضافه کرد: زنان در مدیریت و برنامهریزی الگوهای مصرفی در خانواده نقش اصلی را دارند و در جوامع سنتی این نقش زنان بیشتر در موضوع قناعت در خانواده مطرح است.
نادری با بیان اینکه مصرف کلید مهم تحولات اجتماعی است، تصریح کرد: از آنجا که سطح زندگی افراد در جامعه دچار تغییرات اساسی است نگاه امروز به اقتصاد نگاهی وسیع و گسترده است.
وی گفت: اگر در خانواده مصرف و استفاده از کالاهای مصرفی توسط مادر خانواده مدیریت نشود اقتصاد خانواده دچار مشکل میشود و زن با استفاده از جایگاه ویژهای که از لحاظ احساسات و عواطف در خانواده دارد میتواند روی الگوی مصرف و نظام اقتصادی خانواده تأثیر مستقیم داشته باشد.
این کارشناس امور بانوان گفت: زنان به عنوان مدیران اقتصادی خانواده نقش مهمی در کسب در امدی که توسط همسر خانواده تهیه می شود دارند.
نادری گفت: مسئله اقتصادی خانواده یک موضوع حیاتی است و زنانی که در اقتصاد خانواده مشارکت می کند نقش موثری در بهبود وضعیت مادی و معنوی خانواده دارند
وی افزود: چگونگی خرج کردن در خانواده تاثیر مستقیم در تربیت کودک دارد لذا اسراف بی رویه در خانواده مشکلات زیادی را بوجود می اورد که باعث اسیب های روحی و روانی بر تمام اعضای خانواده می شود و اسایش سلب می شود.
ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل بانوان استانداری ایلام گفت: غفلت از کارهای اقتصادی داخل منزل، بر شخصیت زن و کاهش بهره گیری اجتماعی از توان خدادادی این موجود نقشآفرین، تاثیرگذار خواهد بود.
کد خبر 2006534
نظر شما